Wandelbroek voor kinderen Softshell MH550 2-6 jaar

€2000

Onze teams, die zelf met hun kinderen gaan wandelen, hebben deze softshell broek ontwikkeld om je kind te beschermen tegen de kou tijdens buitenactiviteiten.

Door de verstevigingen op het zitvlak en de knieën, de verstelbare taille en lengte en het verwijderbare tasje voor gevonden schatten kan je kind lopen, rennen en springen zonder zich pijn te doen!

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Winddicht

Beschermt uitstekend tegen de wind dankzij het membraan.

Stevigheid

Verstevigd aan zitvlak, knieën en onderaan de pijpen, schuurvaste softshell

Afparelend vermogen

Waterdruppels glijden van de stof af, lang genoeg tot je ergens kunt schuilen

zakken

Hier dromen alle kinderen van! Verwijderbaar tasje aan de taille voor schatten.

Instelbaar

Blijft goed zitten door de verstelbare tailleband en de lussen voor de schoenen

Onderhoudsgemak

Machinewas op 40°, drogen aan de waslijn of in de droger op lage temperatuur.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterafstotend

Eigenschap die wordt verkregen door de stof met een speciale behandeling waterafstotend te maken. Dankzij die behandeling kunnen waterdruppels zich niet langer vasthechten op de stof en neemt de stof dus ook geen water op. De druppels blijven als pareltjes op de stof liggen en rollen er zo vanaf. Dankzij dit waterafstotend vermogen wordt de stof niet doornat, de broek blijft dus licht en droogt snel.

Winddicht

Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk afkoelt. De windchill-factor of gevoelstemperatuur wordt berekend volgens de wind en de buitentemperatuur: bij een temperatuur van 5 °C en een wind van 30 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur 0 °C. Bij een temperatuur van 0 °C en een wind van 30 km/u voelt het voor het lichaam aan alsof het -6 °C is. De stof van onze kleding voorkomt afkoeling door de wind

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

Decathlon is de eerste Franse onderneming die deze milieulabeling in het leven riep. Deze labeling ontstond in samenwerking met het ADEME (het Franse Agentschap voor Milieu en Energiebeheer) en andere Franse ondernemingen. Hierdoor kan de milieu-impact van producten worden weergegeven op een schaal van A tot E, waarbij A de beste notering is.
http://sustainability.decathlon.com

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van vlammen en warmtebronnen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat we onze artikelen in reële omstandigheden moeten gebruiken om ze continu te kunnen verbeteren.

Goedgekeurd door

Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten