Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter

€900

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de rugzak (10 liter) zodat je kind op zonnige dagen volop kan genieten van een wandeling op eender welk terrein.

Deze lichte rugzak is perfect voor onvergetelijke avonturen. Hij vormt zich naar de rug van jonge wandelaars, zit comfortabel en is met het grote middenvak en het ritsvakje vooraan ook superhandig.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw / Limoengeel

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

Inhoud 10 liter / afmetingen: H: 37 cm / B: 21,5 cm / D: 19 cm.

Lichtgewicht

Weegt slechts 230 g

Draaggemak

Opgevulde rug en S-vormige schouderriemen, aangepast aan kinderen Borstriem

Verdeling van opbergvakken

2 ritsvakken 1 flessenhouder Haakje voor waterzak (niet meegeleverd) of sleutels

Schuurbestendig

Materiaal goed bestand tegen slijtage (grond en rug). 10 JAAR GARANTIE

AFBEELDINGEN

Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter
Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter
Wandelrugzak voor kinderen MH100 10 liter

TECHNISCHE INFORMATIE

Laboratoriumtest

In het lab testen we alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

10 jaar garantie

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

HOE METEN WE DE INHOUD VAN ONZE RUGZAKKEN?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een grote bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen, met een marge van een paar procent.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Kleine verschillen zijn dus mogelijk.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Garantie

10 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

GEBRUIKSAANWIJZING

De rugzak is niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze praktijktestingenieur, test de producten samen met een panel kinderen van het allereerste concept tot de schoenen in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten