PRODUCTEN DIE JE LATEN BEWEGEN
Soortgelijke producten
Waterdichte hoge bergwandelschoenen voor kinderen MH500 grijs/blauw maat 28-39
Waterdichte hoge bergwandelschoenen voor kinderen MH500 grijs/blauw maat 28-39
Waterdichte hoge bergwandelschoenen voor kinderen MH500 grijs/blauw maat 28-39
Waterdichte hoge bergwandelschoenen voor kinderen MH500 grijs/blauw maat 28-39
Waterdichte hoge bergwandelschoenen voor kinderen MH500 grijs/blauw maat 28-39
Waterdichte hoge bergwandelschoenen voor kinderen MH500 grijs/blauw maat 28-39

Waterdichte hoge bergwandelschoenen voor kinderen MH500 grijs/blauw maat 28-39

€6000 −16%
€5000

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze schoenen voor kinderen die wandelen in de bergen, ongeacht de weersomstandigheden.

Het model met de meeste technische kenmerken in ons assortiment. De zool biedt een uitstekende grip, het met leer verstevigde bovenwerk ondersteunt en het waterdichte membraan houdt je voeten droog.

Vraag & Antwoord
Kleur: Navyblauw / Caribisch blauw
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Grip

De rubberen zool is geschikt voor zowel droge als drassige ondergrond.

Waterdichtheid

Waterdicht membraan getest in de praktijk en in het lab

Schokdemping

Integrale demping van gerecycled PU voor een uitzonderlijk comfort

Gewicht

De schoen weegt 366 gram in maat 36.

Stabiliteit

Goede enkelondersteuning dankzij het halfstijve bovenwerk en het blokkeerhaakje

Slijtvastheid

De materialen en assemblages maken deze schoen bijzonder duurzaam.

Technische informatie

Zool met veel grip

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

Waterdichtheidstest

De schoenen werden getest in ons lab en in de praktijk en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij wordt nagegaan of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die wandelbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft. Voor dit model bedroeg de duur van de test het equivalent van 8 km wandelen.

De waterdichtheid verlengen

Waterdichte schoenen voorkomen niet dat er water binnenkomt langs de bovenkant. Om je voeten langer droog te houden, raden we dus aan om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen, die voorkomen dat er water, maar ook zand, steentjes, enz. in je schoenen komen. Wij raden aan om enkele keren per jaar een waterdichtmakende spray te gebruiken zodat je schoenen hun waterafstotend vermogen behouden en beschermd worden tegen vlekken.

Welke maat kiezen?

Als je gaat wandelen, aarzel dan niet om een maatje groter dan gewoonlijk te nemen voor je kind. Dit garandeert een optimaal comfort bij het afdalen en voorkomt dat de tenen tegen de neus van de schoen gaan drukken. Advies: zorg dat de teennagels kort zijn en controleer vóór afdalingen of de klittenband goed zit en/of de veters goed aangespannen zijn, zodat de voet niet naar voren glijdt in de schoen.

Aankooptips

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Er zijn twee punten waarop je moet letten als het om comfort gaat: zit de hiel goed vast en kunnen de tenen de voorkant niet raken bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool voor sneller drogen. Je kunt deze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons milieu te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Bij deze schoenen gebruikten we voor een verminderde impact gerecycled materiaal in de inlegzool en de tussenzool aan de hiel.
We beseffen dat dit niet voldoende is en werken volop aan de ontwikkeling van een volledig milieubewust product.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Behuizing 50% Polyurethaan, 50% Butadieenrubber Buitenkant van 55% Gespleten runderleer, 45% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Bewaren in een droge, geventileerde ruimte.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest in de praktijk. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord