Vinnen

Snorkelvinnen

Met de vinnen kun je jezelf voortstuwen, zo wordt het snorkelen minder vermoeiend. Er bestaan twee type vinnen: die met voetpocket en verstelbare vinnen. Vinnen met voetpocket worden het meest gebruikt om te snorkelen. De voetpockets zijn volledig gesloten wat meer steun en comfort geeft in vergelijking met verstelbare vinnen. Verstelbare vinnen worden samen met waterschoenen of -laarsjes gedragen en worden eerder gebruikt bij diepzeeduiken.
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€700
Subea

Verstelbare snorkelvinnen SNK 500 JR turqoise

(69)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
BEST BEOORDEELD
€1000
2 kleuren
Subea

Snorkelvinnen SNK 520 voor kinderen oranje turquoise

(178)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€2000
Cressi

Snorkelvinnen Palau SAF zwart en geel

(5)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
10 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 810 Beoordelingen in de winkels en online

  SOEPELE EN LICHTE SNORKELVINNEN VIND JE BIJ DECATHLON

  Vinnen zijn onmisbaar als je wil starten met snorkelen. Dankzij hen kun je je sneller in het water verplaatsen wanneer je op zoek gaat naar de mooie onderwaterwereld. En ze zijn vaak onmisbaar als je een afgelegen kreek wil bereiken of een school vissen wil volgen! Om te snorkelen kies je best soepele en lichte vinnen. Deze veelzijdige vinnen hebben nog een ander voordeel: je kunt ze ook gebruiken om te leren duiken. De kracht van vinnen hangt af van het blad. Een lang en hard blad geeft extra kracht. Een kort en soepel blad geeft daarentegen minder kracht, maar is ook minder vermoeiend. Vinnen met een kort en soepel blad zijn dus ideaal voor beginnende snorkelaars. Klaar voor je eerste snorkeltocht? Maak het jezelf gemakkelijk en kies een snorkelset voor beginners: hierin zitten vinnen, een masker en een snorkel. Zo heb je meteen de noodzakelijke uitrusting!


  VINNEN MET VOETPOCKET OF VERSTELBARE VINNEN OM TE SNORKELEN?

  Vinnen met voetpocket worden het meest gebruikt om te snorkelen. De pocket is volledig gesloten voor een optimale ondersteuning van je voet. Ze zijn ook comfortabeler dan verstelbare vinnen. Deze laatste kun je verstellen met behulp van riempjes ter hoogte van de hiel. Ze zijn stijver en minder comfortabel, maar ze zijn heel makkelijk aan te trekken! Dit type vinnen wordt eerder gebruikt bij diepzeeduiken in combinatie met aangepaste laarsjes: iets om aan te denken als je ze wil aanschaffen!


  COMFORTABELE SNORKELVINNEN: EEN KWESTIE VAN DE JUISTE MAAT!

  De maat van je snorkelvinnen is van belang voor je comfort, zeker als je langer dan een uur gaat snorkelen. Kies snorkelvinnen die perfect passen om wrijving en pijn te vermijden. Als je begint met snorkelen of als je je kinderen wilt uitrusten, is het wellicht beter om te starten met aquashoes in plaats van met vinnen. Zo zal je je comfortabeler voelen tijdens je eerste tochtjes.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU