Getrouwheid | scoor ook naast het veld met decathlon!

Net als op het veld kan je nu ook bij Decathlon punten scoren voor je club. En dat zijn punten waar je ploeg geld mee uitspaart! Maak je hier persoonlijke klantenkaart aan of vraag een digitale clubkaart aan.

Getrouwheid | Scoor ook naast het veld met Decathlon!

Scoor ook naast het veld punten voor je ploeg!

Maak je Decathlon-account aan en koppel 'm aan de clubkaart van je ploeg.

Decathlon

Waarom mijn kaart koppelen aan mijn club?

Op het veld geef je alles voor je kleuren. Je gaat tot het uiterste om samen die zuurverdiende punten te behalen. Net als op het veld, kan je nu ook bij Decathlon punten scoren voor je ploeg! En dat zijn punten waar jouw team geld mee bespaart.

Heel eenvoudig: als lid van Decathlon kan je jouw klantenkaart koppelen aan de clubkaart van jouw ploeg.

Toon je klantenkaart aan de kassa bij elke aankoop. Voor elke euro die je spendeert, spaar je 1 getrouwheidspunt, maar ook je club krijgt een getrouwheidspunt. Als je bijvoorbeeld voor 10 euro koopt, krijg jij 10 punten en je club ook 10 punten. Als dat geen team effort is! Zodra je 400 punten hebt verzameld, krijg je een getrouwheidscheque van 6 euro. En dat geldt ook voor aanbiedingen, promoties en solden. Daarbij geniet je ook van Decathlons extra diensten.

Bij elke schijf van 400 punten krijgen zowel jij als je club een waardebon van € 6 bij Decathlon. Als meerdere spelers van het team bijdragen, dan moeten we je niet vertellen hoe snel dit resultaten zal opleveren voor je ploeg. Zie je het al voor je? Een nieuwe uitrusting, cadeautjes voor het eindejaarsfeestje en eindelijk nieuw trainingsmateriaal!

De voordelen van een decathlon-klant

Heb jij al een klantenaccount bij Decathlon?
Het is helemaal gratis en biedt je alleen maar voordelen.

BELOONDE TROUW
Voor elke euro die je betaalt, spaar je 1 punt. Zodra je 400 punten hebt verzameld, krijg je een getrouwheidscheque van 6 euro.

OMRUILEN ZONDER KASSATICKET
Koop in alle vertrouwen. We garanderen de kwaliteit van onze producten. Is er een kwaliteitsprobleem met een product van onze passiemerken, dan nemen we persoonlijk contact met je op en vervangen we je aankoop gratis. Je kan bovendien ruilen tot 365 dagen na de datum van aankoop. Je kan ruilen tot 365 dagen na de datum van aankoop. Om te ruilen heb je geen ticketje meer nodig, dankzij je klantenkaart.

GELDIG IN ALLE DECATHLON-WINKELS
Decathlon Gent, Antwerpen, Brugge... en zelfs in het buitenland. Jouw kaart is overal geldig. Ook op decathlon.be.

ALS EERSTE GEÏNFORMEERD
We brengen onze klantenkaarthouders als eerste op de hoogte over onze acties en evenementen. Ideaal dus voor vroege vogels. Let wel, je moet deze communicatie aanduiden in je account, onder “mijn voorkeuren”. Je kan zelfs je voorkeursport(en) kiezen waarvoor je onze gepersonaliseerde nieuwsbrief wenst te ontvangen.

KVO en Decathlon Kipsta

Hoe werkt je decathlon-account?

STAP 1
Ik maak een account aan of log in op decathlon.be of op de nieuwe DECATHLON APP.
https://www.decathlon.be/nl/login

STAP 2
Ik gebruik mijn account bij mijn aankopen

→ Online door in te loggen tijdens het aankoopproces
→ In de winkel door je klantnummer of -kaart bij de hand te hebben aan de kassa.
- Je vindt je klantnummer door in te loggen op decathlon.be (bovenaan links op je profielpagina).
- Je kan je klantenkaart terugvinden in de Decathlon App.
- Je kan je account opslaan in een app die klantenkaarten digitaal opslaat. Vervolgens kan je jouw klantenkaart digitaal scannen aan de kassa.
- Heb je nog een klantenkaartje in je portefeuille? Dan kan je deze blijven gebruiken bij het scannen aan de kassa.

STAP 3
Ik geniet van de voordelen (zie info hierboven) en diensten van Decathlon en ik steun mijn club*!

Kipsta, het voetbalmerk voor iedereen

De missie van Kipsta is om voetbal toegankelijk te maken voor iedereen. Decathlon en Kipsta willen meer zijn dan een gewone technische partner. Het woord partner betekent zoveel meer voor ons: samenwerking, uitwisseling, beleving, activaties, voordelen en tal van (nieuwe) Decathlon-producten ontdekken en testen. Allemaal om sport toegankelijk te maken (én houden) voor iedereen.

We willen de voetballer helpen om op een duurzame manier zijn favoriete sport te beleven: op het voetbalveld, in de kleedkamer tot in de eigen tuin! En dat voor iedereen: jong, oud, professioneel, amateur, jeugd, G-voetbal tot pleziervoetballers.

Elke dag werken we hard om de prijzen van onze producten fairplay te houden zonder in te boeten op de kwaliteit en techniciteit. We maken modellen voor alle wensen, van goedkoop tot professioneel! Dat is waarom we onze producten onderverdelen in reeksen, van F100 over F500 tot F900 en nu ook F950. Hoe hoger het cijfer hoe technischer het product. Viralto, CLR, Traxium, Barrio zijn dan weer specifieke silo's die we hebben ontwikkeld binnen ons gamma om aan de eisen van elke type speler te voldoen.

Kipsta, dat zijn producten in de eerste plaats ontwikkeld voor het amateurvoetbal, maar nu ook getest, goedgekeurd en intensief gebruikt door professionals!

KVO Oostende en Kipsta Decathlon

Blijf op de hoogte!

Volg @kipstabelgium op Instagram.