WCUP

Sports Drink Tropical 5000 G

€8500
€1700/kg

Isotone dorstlesser met neutrale zuurtegraad.

Flavor: Tropisch
Maat:
5000G
Levering aan huis
Beschikbaar
Uitsluitend online verkocht en verzonden door WCUP Sports Nutrition NV
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0

Beschrijving

WCUP Sports Drink is een isotone dorstlesser die door zijn multi level pallet aan enkelvoudige koolhydraten voorziet in een langdurige energievoorziening.
De koolhydraat-elektrolytoplossing verbetert de absorptie van water en maximaliseert het uithoudingsvermogen tijdens langdurige lichamelijke inspanningen.
De pH-waarde van WCUP Sports Drink is neutraal (7,1) waardoor maaglast en verteringsproblemen vermeden worden.

Tijdens het sporten gaat het lichaam transpireren zodat de lichaamstemperatuur niet te hoog zou oplopen. Dit vochtverlies kan bijzonder nefast zijn voor de prestaties en dus moeten sporters drinken om het verloren vocht opnieuw aan te vullen.

Maar bij het zweten verliezen we ook nog eens belangrijke elektrolyten, zoals kalium en magnesium, die essentieel zijn voor de prestaties. Ook deze moeten we vervangen zodat we vocht beter vasthouden en het dorstgevoel stimuleren.

Daarnaast zijn de prestaties bij duursporten afhankelijk van de spierglycogeenreserves. Daarom is het belangrijk om de brandstofreserves tijdens het sporten met extra koolhydraten aan te vullen.

Indien tijdens langdurige inspanningen geen koolhydraten zouden worden ingenomen, zouden de spierglycogeenreserves uitgeput zijn na ongeveer 90 minuten. De hoeveelheid koolhydraten die je tijdens de inspanning moet opnemen, is afhankelijk van de duur van de inspanning.

Inspanningen :
Inspanningen 1-2 uur: 30 g koolhydraten per uur inspanning(ca. 500 ml)
Inspanningen 2-3 uur: 60 g koolhydraten per uur inspanning(ca. 1 l)
Inspanningen >2,5-3 uur: tot 90 g koolhydraten per uur inspanning (tot ca. 1.5l)

Technische informatie

  • AANTAL KILOMETERS 5000 g
  • DUUR Inspanning van 1 tot 3 uur

Voedingswaarde

Berekend op gewicht: 100 g. Énergie (Kcal): 356 kcal, Vetten: 0 g, Waarvan verzadigde vetten: 0 g, Koolhydraten: 89 g, Koolhydraten waarvan suikers: 74 g, Zout: 2,75 g, Vitamine B1: 2,7 mg, Vitamine C: 153 mg, Vitamine E: 17,2 mg, Fosfor: 726 mg, Magnesium: 214 mg,

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Dextrose, saccharose, maltodextrine, fructose, natriumfosfaat, natriumchloride, tropical aroma, magnesiumcitraat, kaliumfosfaat, natriumbicarbonaat, natriumcitraat, vitamine C, vitamine E, vitamine B1, kleurstof (rodebietenpoeder).