PRODUCTVOORDELEN

Zichtbaarheid

High visibility-kleding gecertificeerd als PBM (zie handleiding).

Bestand tegen onkruid

Scheurvast materiaal en assemblage.

Lichtgewicht

De beste verhouding gewicht/sterkte van ons assortiment, 890 gram in maat L.

Waterdichtheid

Stof met membraan, waterdichte naden, beschermt tegen 12 cm regen in 2 uur tijd.

TECHNISCHE INFORMATIE

Zichtbaarheid PBM

Kleur goedgekeurd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit kledingstuk moet je dragen over alle andere kleding en mag niet worden bedekt door bijvoorbeeld een parka of een rugzak. Bij volledig ontbreken van natuurlijk licht kan de veiligheid van de bescherming niet worden gegarandeerd. Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik. Het dragen van dit soort kleding wil niet zeggen dat je de geldende veiligheidsregels voor de jacht niet meer moet naleven (zie handleiding).

Waterdichtheid

Met een waterdichtheid van 2000 mm is de jas Supertrack 100 uitstekend waterdicht. Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen een waterdruk die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de norm ISO 811). Hoe hoger de druk, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (dit komt ongeveer overeen met een regenbui van 2 uur).

Camouflage

FLUOCAMOUFLAGE garandeert een maximale zichtbaarheid voor andere jagers en is tegelijk nauwelijks te zien voor groot wild (herten, reeën, everzwijnen, ...) dat alleen maar grijstinten ziet.

Waterafstotend vermogen

Dit is het vermogen van een stof om druppels over het oppervlak te laten glijden. Zo neemt het kledingstuk geen water op en blijft licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet worden herhaald tijdens de gehele levensduur van het kledingstuk (we raden aan dat bij elke wasbeurt te doen). In onze winkels vind je de nodige producten daarvoor. De waterdichte jassen van Solognac zijn waterafstotend behandeld.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Hoofdvoering 100% Polyester Tweede voering 100% Polyamide Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Beschermd tegen vocht en licht: overmatige blootstelling aan daglicht kan de fluorescerende eigenschappen aantasten. Verwijderd houden van vuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik.

TESTS

Artikel dat voldoet aan de eisen van de norm NF S74-567:2014

Goedgekeurd door

Een erkende Europese instelling: IFTH-nr. 0072.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord