Zonnespray Nivea factor 50+ 200 ml

€1500

Ontworpen voor wie gezicht en lichaam wil beschermen tegen de zon tijdens outdooractiviteiten. Factor 50+. Zeer hoge UVA/UVB bescherming.

Veilig genieten van de zon! Zonnecrème voor lichaam en gezicht, factor 50+, zeer hoge UVA/UVB-bescherming. Spray om gemakkelijker aan te brengen.

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

Factor 50+ gezicht en lichaam. Erg hoge UVA/UVB-bescherming.

Waterbestendig

Waterbestendig. Getest volgens de huidige Europese normen.

Hydratatie

Hydraterende samenstelling die uitdroging van de huid tegengaat. Plakt niet.

TECHNISCHE INFORMATIE

Beschermt je kleding*

* Innovatieve formule! In vergelijking met voorgaande formules zijn vlekken veroorzaakt door uv-filters makkelijker te verwijderen.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Niet direct op het gezicht verstuiven, niet inademen. Breng overvloedig en gelijkmatig aan voor je in de zon komt, want als je te weinig aanbrengt verminder je aanzienlijk het beschermingsniveau. Vermijd contact met de ogen. Geregeld opnieuw aanbrengen, minstens om de 2 uur, vooral nadat je gezwommen hebt en je hebt afgedroogd, om de bescherming te behouden.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd de zon tussen 12 en 16 uur en zit niet te lang in de zon. Overmatige blootstelling aan zon is gevaarlijk voor de gezondheid. Stel baby’s of kleine kinderen niet bloot aan directe zonnestraling. Bescherm ze met kleding (hoedje, zonnebril, T-shirt) en een zonnecrème met hoge factor op de blootgestelde lichaamsdelen. Laat goed intrekken en vermijd direct contact met kleding of harde oppervlakken om vlekken te voorkomen.

OVERIGE INFORMATIE

Goedgekeurd door

Getest onder dermatologisch toezicht.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading