Drinkbussen, thermos

Kampeer drinkbussen en thermos

Ontdek ons volledige aanbod drinkbussen en thermosflessen. Om aan ieders verwachtingen te voldoen, vind je bij ons een uitgebreide keuze aan materialen, groottes en zelfs doppen.

Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op INHOUD
Filteren op Prijscategorie
17 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 5742 Beoordelingen in de winkels en online

  VELDFLES OF WATERZAK VAN QUECHUA&FORCLAZ?

  Op de camping of tijdens een sportieve activiteit (wandeling, mountainbike, trektocht, enz.) moet je altijd goed drinken. Bij Decathlon, Quechua en Forclaz maken we een groot verschil tussen de waterzakken (type camelbak) en de gewone veldflessen. Een waterzak stop je in je rugzak en je kan er meteen van drinken zonder te stoppen dankzij het zuigbuisje. Een veldfles stop je eerder in een specifiek zakje in je rugzak en het gebruik ervan is vergelijkbaar met het gebruik van een waterfles: minder praktisch dus dan een waterzak.
  HOE KIES JE DE JUISTE WATERZAK OF VELDLFES ?
  De keuze van je product is afhankelijk van 3 criteria: het openingssysteem, de inhoud en het materiaal. Voor elk van deze drie criteria heb je verschillende keuzes. Er zijn verschillende openingssystemen voor veldflessen: zo is er de klassieke sluiting met schroefdop, de dop die snel geopend kan worden of de fles met zuigbuisje. De flessen zijn beschikbaar in volumes van 500 ml tot 3 l. Qua materiaal kan je kiezen tussen plastic, tritan of aluminium. Plastic is stevig en transparant, maar niet isotherm. Tritan is onbreekbaar, licht, geeft geen smaak of geur af, transparant, maar niet isotherm. Aluminium is zeer stevig, licht, geeft geen smaak of geur af, maar niet isotherm.
  WELK TYPE VELDFLES VOOR WELKE ACTIVITEIT?
  - Voor een sportieve activiteit raden we een waterzak of een waterfles met zuigbuisje aan;
  
- Voor kinderen raden we eerder een kleine, maar stevige veldfles aan, deze zijn vaak iets lichter;
  
- Je vindt bij onze ook isotherme hoezen die zeer handig kunnen zijn bij warm weer.
  HOE ZUIVER IK MIJN WATER?
  We verkopen micropur-tabletten die ervoor zorgen dat je zelf je water kan zuiveren. Het maakt niet uit waar je bent, met deze tabletten kan je drinkbaar water maken.
  Als aanvulling kan je ook eens een kijkje nemen in ons assortiment koelboxen en koelrugzakken.
  We weten dat het opbergen van eten en drinken van groot belang is bij het kamperen of trekken. Daarom hebben we een uitgebreid gamma koelboxen en koelrugzakken ontworpen om aan al je verwachtingen te voldoen. Afhankelijk van de koelbox die je kiest, kan je eten en drinken koel bewaren van 5 tot 11 uur zonder toevoeging van koelelementen.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU