Maskers

Snorkelmaskers

Wil je kennismaken met snorkelen en de onderwaterwereld verkennen? Kies dan een masker en een snorkel. Het masker moet aangepast zijn aan de vorm van je gezicht. Voor meer comfort en een betere waterdichtheid kies je best een masker met een zachte en hypoallergene mantel in silicone. Opgelet: bij personen met een snor sluit het masker misschien niet volledig waterdicht aan zodat er water in het masker kan binnendringen.
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
3 kleuren
Subea

Masker voor vrijduiken FRD100 turquoise voor kinderen

(543)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
ONZE BESTSELLER
€1800
Subea

Compacte duikbril voor vrijduiken FRD 520 stormgrijs

(11)

 
ONZE BESTSELLER
€1000
4 kleuren
Subea

Duikbril voor vrijduiken FRD120 roze

(269)

 
8 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 823 Beoordelingen in de winkels en online

  EEN SNORKELMASKER OM HELDER ONDER WATER TE KUNNEN ZIEN/h2>

  Om de onderwaterwereld te ontdekken of om je verouderde uitrusting te vervangen, heeft Decathlon een ruim assortiment van snorkelmaskers. Een snorkelmasker moet aangepast zijn aan de vorm van je gezicht en goed onderhouden worden. Een stoffen of een siliconen band: welke kies ik? Een stoffen band is comfortabeler voor mensen met lang haar, terwijl een siliconen band meer geschikt is om te dragen als je kort haar hebt of over de kap van een duikpak. Probeer in de Decathlon-winkel verschillende maten om het snorkelmasker te vinden dat aangepast is aan je gezicht.Dat is essentieel voor de waterdichtheid. Beginners kunnen kiezen voor een snorkelset. Deze bevat een masker, een snorkel en vinnen: alles wat je nodig hebt om de boeiende onderwaterwereld te observeren!


  HELDER ZICHT EN WATERDICHTHEID: ALLES HANGT AF VAN DE MANTEL EN HET GLAS VAN JE SNORKELMASKER!

  De mantel is het soepele deel van je snorkelmasker dat in contact is met je gezicht. Voor meer comfort en een betere waterdichtheid kies je best voor een zachte hypoallergene mantel in silicone. Die neemt heel goed de vormen van je gezicht aan. Net als bij een Tribord/Subea-duikmasker, is ook bij een snorkelmasker de keuze van het glas erg belangrijk! Gehard glas is 2 tot 5 keer sterker dan klassiek glas. Omdat het krasbestendig is, is het ideaal bij intensief gebruik. Aan de andere kant worden om veiligheidsredenen polycarbonaatglazen aanbevolen voor kinderen. Nog een keuzecriterium: een masker met een enkele lens heeft een breder gezichtsveld, terwijl een masker met dubbele lens toelaat om corrigerende glazen te monteren als je die nodig hebt.


  HET EASYBREATH-VOLGELAATMASKER!

  De Easybreath werd ontworpen voor beginners die zich nog niet comfortabel voelen met het dragen van een masker en een snorkel! Dit volgelaatmasker laat inderdaad toe om natuurlijk te ademen door je neus en/of mond. Omdat het minder beperkend aanvoelt, is het ook voor iedereen geschikt. Als je op het punt staat je eerste snorkeltochtjes te maken, is het volgelaatmasker een ideale metgezel: je hebt een panoramisch gezichtsveld en je kunt je GoPro-camera bevestigen om achteraf je ontdekkingen te delen!

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU