Soortgelijke producten
RECOVERY SHAKE VANILLA 500G

3ACTION

RECOVERY SHAKE VANILLA 500G

€2999
€5998/kg

Spierherstellende en -opbouwende shake op basis van eiwitten en koolhydraten.

Flavor: Vanille
Maat:
500 G
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Online Bike Parts BV

Beschrijving

3Action Recovery Shake (de vroegere Muscle Constructor) is een eiwitrijke sportdrank (in poedervorm) die speciaal ontwikkeld werd voor het leveren van optimale sportprestaties. Deze spieropbouwende shake verschaft u in één drank eiwitten, koolhydraten en mineralen. Het is de ideale krachtdrank voor een versnelde spieropbouw, de aanvulling van energiereserves en spierherstel na de inspanning. 3Action Recovery Shake bevat de speciale 3Action Antikramp-formule.

Smaak: Vanille

Kerneigenschappen:

+25% Proteïnen
Extra power / Spieropbouwend
Snelle recuperatie

Gebruiksaanwijzing: Los 2 maatschepjes op in 250ml melk (of water). 3Action Recovery Shake kan zowel voor (1uur) als vlak na de inspanning worden opgenomen. Door het hoge proteïnegehalte kan deze shake eveneens bij het ontbijt of avondeten worden gedronken.

Beschikbaar in: Potten met een inhoud van 0,5kg. Om de kwaliteit en houdbaarheid te bevorderen is het poeder extra verpakt in zakken van 0,5kg.

Technische informatie

PROTEÏNEGEHALTE

21% tot 30% proteïne

Overige informatie

Samenstelling

Ingrediënten: melkbestanddelen, melkeiwit, dextrose, suiker, isomaltulose* (= Palatinose) (5%), aardappelzetmeel, aroma: vanilline, zout, anticoagulant: E341. (*) Isomaltulose is een bron van glucose en fructose.

Gebruikersbeoordelingen

Loading