Soortgelijke producten
Yoga riem
Yoga riem
Yoga riem
Yoga riem
Yoga riem

NEOLYMP

Yoga riem

€2499 −28%
€1799
*De uitverkoop begint op 21/11/2022

Gemaakt van duurzaam biologisch katoen en betrouwbaar in alle standen. De snel verstelbare metalen gespen maken verschillende lusmaten mogelijk.

Kleur: ROOD
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Neolymp GmbH

Beschrijving

NATUURLIJK | BIOLOGISCH | VAN HOGE KWALITEIT
Onze stevige yogariem is gemaakt van duurzaam biologisch katoen en is daardoor zeer comfortabel op de huid. Ook deze yogariem is vrij van chemische bestanddelen en wordt goed verdragen door de huid.
VEILIG, STABIEL EN BETROUWBAAR
De gebruikte metalen gespen helpen je om de yogariem veilig en snel op de gewenste lengte te houden. De yogariem is zowel scheurvast als niet rekbaar. Train veilig en daag jezelf uit.
DE PERFECTE AANVULLING OP JE ASANA'S
Onze yogariem is het perfecte accessoire voor je yogaoefeningen, diverse rekoefeningen en ook voor Pilates. Het meegeleverde deuranker maakt het gemakkelijk om een steunpunt te vinden voor je oefeningen. Een optimale yogariem voor beginners en gevorderden.
JE VOORDELEN IN ÉÉN OOGOPSLAG
Trainen met deze riem verbetert zichtbaar je houding. Het is zacht, zonder pijn van het uitrekken. Elke asana is gemakkelijker en veiliger uit te voeren met deze riem.
DE NEOLYMP-BELOFTE
Wij zijn een kleine Berlijnse start-up en willen je thuistraining vertienvoudigen met hoogwaardige apparatuur en het je mogelijk maken zonder zorgen te trainen. Klanttevredenheid is onze prioriteit, daarom staat ons team altijd klaar om je vragen en suggesties te beantwoorden.

Gebruikersbeoordelingen

Loading