Fatbikes

Fatbike, Fat Tires Bike

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Filter op prijs

Wat is een Fatbike?

De fatbike, ook wel fat tires bike genoemd, is een all-terrain bike met oversized wielen en banden. Deze fiets biedt een optimale grip, aangepast aan het meest oneffen terrein. De fatbike verscheen voor het eerst in Noord-Amerika in het begin van de jaren 2000, maar is sinds de jaren 2010 steeds populairder in Europa. Zijn vermogen om alles te doorkruisen en zijn look spreken elke dag meer en meer aan bij sensatiezoekers.

Wat zijn de voordelen van de Fatbike?

- GripDankzij de XXL-banden biedt de fatbike een onovertroffen grip op de meest ingewikkelde paden en terreinen.- Stabiliteit en evenwichtDe fatbike is een zeer stabiele fiets die zorgt voor een zeer goede balans, zelfs op moeilijke parcours. - WendbaarheidIn tegenstelling tot wat je zou denken, is de fatbike een zeer wendbare fiets en gemakkelijk te besturen. Het brede stuur biedt een uitstekende wegligging en is aangepast aan de bochtige parcoursen. - StevigheidDe fatbike is een bijzonder solide fiets. Dankzij de grote banden en de robuuste materialen van het frame is de fatbike bestendiger dan de meeste mountainbikes. - Makkelijk te onderhoudenDe fatbike is een type fiets met een vrij eenvoudig ontwerp: vaste voorvork, klassiek frame, ... Dit zorgt ervoor dat de fatbike makkelijk te onderhouden is!

Waar kan je rijden met een Fatbike?

Met een fatbike kun je overal en op elke ondergrond fietsen! Dat is zijn topkwaliteit.- In de modder en in de bossenTijdens je uitstapjes in het bos of in de natuur zullen modder, boomwortels, beekjes en rotsen geen enkel probleem vormen voor je fatbike.- Op het zand en op het strandRijden en trappen is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest met een fatbike! Dankzij de grote wielen kan je lange afstanden op het strand afleggen terwijl je kan genieten van het landschap!- In de sneeuw en in de bergenEen fatbike in de bergen en over besneeuwde paden voor maximaal plezier en opwinding. - Op de weg in de stadDe fatbike kan ook nuttig en praktisch zijn in de stad. Dankzij de brede wielen vormen voetpaden, tramrails en stoepranden geen probleem meer voor je fiets!
Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken