HOE KIES IK EEN BITJE

Gebitsbeschermers zijn allen onderworpen aan wettelijke standaarden. Alle bitjes die wij aanbieden voldoen aan deze vereisten.

Protege dents

GOED OM TE WETEN!

Alle bitjes uit ons assortiment zijn in model te vormen middels verwarming,.Wanneer de instructies van het verwarmen van het bijte worden opgevolgd, zal het bitje om de kaak gebit passen.

WELKE MAAT KIES IK?

Voor Korok hockeybitjes:

• Maat S bij een lengte tussen 110 en 140cm• Maat M bij een lengte tussen 140 en 170cm• Maat L bij een lengte groter dan 170cm

 

Voor hockeybitjes van het merk Shock Doctor:

• de ‘kinder’ maat wanneer je 10 jaar of jonger bent• de ‘volwassenen’ maat wanneer je 11 jaar of ouder bent

protege dents

WAT IS NOG MEER BELANGRIJK?

Hockeybitjes ontworpen voor gevorderde en ervaren spelers zijn gemaakt van twee verschillende materialen. Dit zorgt voor een aangenamer contact met het tandvleesen maakt de omvang van het bitje kleiner.

De inkeping aan de voorzijde van het bitje is om de ademhaling te stimuleren. Het is zodoende belangrijk om de juiste maat te kiezen!

HOE KIES IK EEN BITJE WANNEER IK EEN BEUGEL HEB?

Hockeybitjes van het merk Powerguard, zijn geschikt voor personen die een beugel dragen. Zorg er altijd voor dat je een mondbeschermer kiest die aangepast is op een beugel, om de juiste bescherming aan tanden én beugel te kunnen bieden.